En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu nedenle daha koca bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında esirgeme sağlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya özge bir ivedi durumda hızlı ve hafif bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını hareket etmek binaların yangından korunması için elzemdir.

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nokta da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz ali bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve henüz azca onarım gerektirir.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış bapları, çabucak zait insanın süratlica çıkış yapabilmesi yürekin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolayca olması manaına hasılat.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıkeşik firmalar yangın kapısı istanbul Yangın kapısı fiyatları deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları yararlanma vadiına gereğince, rengine göre ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan manken sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page